Alle collega's doen mee!

Voor grote en kleine teams

Als energizer of dag programma!

Workshop jongleren van
top jongleur

Meer informatie

Voor een workshop jongleren bent u aan het juiste adres bij deze top jongleur. The Dutchjuggler a.k.a. Jeroen van der Lee heeft ruime ervaringen in teambuildingsworkshops & energizers voor grote en kleinere bedrijven. De CFO’s van Philips, Docenten van Avans, en werknemers van Yokahama gingen u reeds voor. Kortom u kunt met vertrouwen een workshop jongleren boeken bij de Dutchjuggler.

Een workshop jongleren kan op vele manieren worden ingezet.
De workshop is zeer flexibel. Een korte energizer van 30 minuten of een programma van 60 minuten. Zelfs een presentatie moment kan worden ingebouwd om de deelnemers echt uit hun comfort zone te halen.
Groepen van 10 tot wel 800 deelnemers kunnen allemaal tegelijk leren jongleren. Kortom de ideale workshop voor iedere zakelijke bijeenkomst.

Opdrachtgevers die u reeds voor gingen:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Jeroen is gevat, heeft veel ervaring en maakt een complexe actie tot een makkelijk uit te voeren opdracht. Iedereen kan meedoen, iedereen boekt resultaat en de reacties zijn lovend.
Workshop jongleren als Energizer
De workshop jongleren is uitermate geschikt als energizer tijdens een dag vergaderen/ overleggen. De workshop biedt op een energieke manier een oplossing om urenlange overleggen te onderbreken en de hersenen te resetten voor de rest. De workshop kan 16 minuten tot 60 minuten duren.
Workshop jongleren tijdens de seminar
In een grote zaal, tijdens uw seminar, heeft u een aanmelding nodig om het onderwerp van de dag even los te laten, van een andere kant te bekijken of u zoekt een mooie metafoor. De workshop jongleren biedt op alle vlakken uitkomst. De workshop kan op ieder moment voor iedere grote van groep worden uitgevoerd.

Recensie's

“Ik had niet verwacht dat alle 500 collega’s in beweging zouden komen, maar na de introductie waren ze direct om, complimenten"
ASML
Dit was precies wat we nodig hadden. Op een luchtige manier samenwerken en de dag afsluiten.
JACOBS DOUWE EGBERTS
“Ik kon nooit meer dan 1 bal hoog houden en nu sta ik met 3 ballen te jongleren”
Docent Avans hogeschool
“Gevat en komisch, wat een fijne manier om met mijn collega’s te werken onder de bezielende leiding van Jeroen”
Beroepsvereniging holistisch therapeuten

Nodig direct deze top jongleur uit voor uw teambuilding en ga voor succes!

Contact

Jeroen van der Lee
06 51027262
jeroen@dutchjuggler.com

Agent/ Impressario

Stef Arntz Artiesten en Evenementen
020 6252198
info@stef-arntz.nl
Image