De theatershows staan bol van de komedie en jongleerstunts

Met visuele komedie en de jongleerstunts tijdens de theatershows weet hij ieder publiek te verrassen en met een top gevoel weer naar buiten te gaan.

theatershowDe theatershow van de Dutchjuggler, Jeroen van der Lee, staan altijd bol van de komedie en technische hoogstandjes. Hij is gewend om tijdens straattheatershows zijn publiek te moeten vasthouden. Zodoende is hij dus een getraind entertainer en weet hij ieder publiek te verrassen.

Jeroen heeft inmiddels 25 jaar ervaring in binnen en buitenland als artiest en entertainer. Bij de theatershow van Cirque Magnifique trad Jeroen op als jongleur en toerde langs de Nederlandse theaters. Als klap op de vuurpeil speelde hij met dit gezelschap de theatershow tijdens het circusfestival in Genève.
Op zijn 11e kreeg Jeroen 3 jongleerballetjes van zijn opa, die heeft hij nooit meer losgelaten. Nu 27 jaar later werkt hij nog steeds als jongleur voor de meest uiteenlopende festivals, en evenementen.

Na zijn ontmoeting met meester clown Jango Edwards in 2019 is hij gaan werken aan zijn eerste theatershow voor een volwassen publiek. Dat heeft geresulteerd in zijn nieuwste show "Chez Cirqaurant". Een ruim 75 minuten durende one man show veel visuele komedie en jongleerstunts.

Een theatershow van de Dutchjuggler staan in ieder geval garant voor veel verrassingen en een geweldige ervaring

Chez Cirqaurant

One man visuele komedie theatershow
theatershow
Info over de show
+ 31 651 027 262
jeroen@dutchjuggler.com
There is nothing to show here!
Slider not found.
Agent:

Artiestenbureau Stef Arntz
Gedempt hamerkanaal 237
1021 KP Amsterdam
tel.: 00 31 (0)20- 6252198
Email: stef@stef-arntz.nl

Stef Arntz beheert ook de agenda van Jeroen.

Eerdere theatershows
  • Cirque Mafnique "SOL"
  • Koekjes mysterie
  • Diverse sinterklaas voorstellingen
  • De week van de schoonmaker