Sportgala Sint Gillis-Waas Beglië!

In Performance by jugglingjay

Wat een tof optreden. De laureaten kwamen 1 voor 1 binnen, vol verwachting hingen zij hun jassen op en gingen even op de foto met Jack ja leest het goed met Jack Sparrow. Het thema was ten slotte Expeditie!

Bij Binnenkomst stond ik klaar om de gasten te verrassen met diabolo’s en jongleer ballen. Kortom de ingewikkelde trucs werden goed geïllustreerd met de diabolo en zijn touwtjes én het spel balletje balletje slaat altijd aan. Tussen welke 2 ballen zit het draadje, tja de oplettende kijker was toch te nuchter voor deze vraag!

De grote show was echter in de theaterzaal. Direct na de uitreiking van de eerste prijs voor de veel belovende “jonge” sporters mocht ik, de dutchjuggler, acte de présence geven.
De show start met een topniveau lichtgevende kegels act, welke exact zijn getimed op de muziek. Erg spannend om zo’n top prestatie te leveren voor deze sporters. Daarna werd het thema, expeditie natuurlijk ook gebruikt en dus onder begeleiding van de live muziek van de aanwezige jambé band werden ook de kokosnoten, messen en ananassen in de lucht geworpen. Maar het absolute topstuk was toch wel het overgooien van de jongleer kegels. Samen met een van de topsporters van Sint Gillis Waas en een van de presentatrices maakte we er een spectaculair einde aan.

Wat een leuke show, op naar het volgende sportgala!