Regie door Jango Edwards

In Performance, Website nieuws by jugglingjay

Vlak voor de corona crisis los barste heeft Jeroen de stoute schoenen aangetrokken en Jango Edwards gevraagd om zijn show, Cirqaurant, om te toveren tot een volwaardige theatershow met humor voor volwassenen.
Het is die vraag die Jeroen misschien wel door de crisis heen loodst. Want sindsdien vinden er wekelijks enkele online video sessie’s plaats tussen Jango en Jeroen om nieuwe onderdelen te bespreken, feedback te geven over de acts etc…..
Nu de show bijna het punt heeft bereikt dat er gespeeld kan gaan worden wordt het spannend. Theaters zijn nog steeds in de fase van manieren verzinnen hoe om te gaan met de 1,5 meter samenleving en boekers durven nog niet echt te boeken.
Tijd om het anders aan te gaan pakken. Achter de schermen worden plannen gesmeed en ideeën uitgewerkt.Tijden van crisis maken creatief wordt wel eens gezegd en in dit geval is dat zeker het geval.
Wil je meer informatie over de voorstelling of op de hoogte gehouden worden, stuur dan een email naar jeroen@dutchjuggler.com