crowdfund

Professioneel jongleur Jeroen van der Lee viert 25 jarig jubileum en start crowdfundactie!

In Jeroen's nieuws, Performance by jugglingjay

Jeroen van der Lee is woonachtig in de gemeente Oosterhout. Hij werkt vooral in Nederland en België met af en toe een uitstapje naar Duitsland, Frankrijk en Spanje.Zijn toekomstdroom is om in heel europa zijn nieuwe “Chez Cirqaurant” komedie show te spelen.

De regie van deze komedie theatershow ligt in handen van Jango Edwards.Vlak voor de corona crisis is Jeroen gestart met de samenwerking met Edward’s. Het gebrek aan werk tijdens de Corona crisis heeft Jeroen in zijn voordeel gebruikt, en heel veel tijd gestoken in deze voorstelling.
Het resultaat; een gloednieuwe eigentijdse komedie theatershow waarin zeker de stijl van Jango Edwards te zien is.

De voorstelling
Tijdens de voorstelling speelt Jeroen alle rollen van ober tot kok en van hulpje tot reveu artiesten. De voorstelling speelt zich af in een restaurant.

“In deze gastronomische bistro, gourmet lounge en het bijzondere Cirquarant is slechts reservering voor 1 gast mogelijk”

Tekst uit de voorstelling

De gelukkige gast die in dit etablissement dineert zal versteld staan en qua service niets tekort komen.Op onnavolgbare wijze wordt een 5 gangen diner geserveerd. Visuele komedie, onnavolgbare hoogstandjes en 25 jaar podiumervaring staan garant voor haute cuisine én voor een topvoorstelling.

Een crowdfundactie? Waarom?
Dat dacht Jeroen in eerste instantie ook. Maar eigenaardige tijden vragen om eigenaardige acties. Om de nieuwste show “Chez Cirqaurant” helemaal af te maken is Jeroen op zoek naar jou hulp. Door de corona crisis is het niet langer mogelijk om alles zelf te financieren vandaar dat hij “bij Voor de Kunst” een crowdfund actie is gestart.Met deze actie kan hij regisseur en clown Jango Edwards naar Nederland halen voor de laatste repetitie’s én de promotie maken zodat de show op de planken komt.
Tegenprestatie!Natuurlijk is er een leuke tegenprestatie, voor een donatie krijg je toegangskaarten voor de premiere of een privé optreden

Meer info over de actie: https://www.voordekunst.nl/projecten/11056-chez-cirqaurant-regie-jango-edwards-1

Kortom, dit is jou kans om bij de premiere aanwezig te zijn!


Over Jeroen
“Jeroen van der Lee is een natuurtalent in het jongleren” Hij was nog maar elf jaar oud toen hij zichzelf alle hoogstandjes van het jongleren heeft aangeleerd. Inmiddels zit Jeroen 25 jaar in het vak. Ooit gestart op de markt in Oosterhout, inmiddels bekend in heel Nederland.De afgelopen 25 jaar heeft Jeroen gewerkt voor straattheaterfestivals, in theaters en op evenementen. Ook wordt hij vaak gevraagd een speciale act te maken bijvoorbeeld voor DAF met motoronderdelen. Voor Heineken jongleerde hij met 5 volle bierglazen, tijdens een concert van Tiesto met fakkels en voor Bolsius jongleerde hij met brandende kaarsen. Niets is hem te gek.Zijn specialisme “ik jongleer met alles dat jullie mij toegooien!”