Jongleerclinic voor Avans Hogeschool Breda

Vandaag gaf de Dutchjuggler een jongleerclinic van 1 uur voor de docenten van de deeltijd opleidingen van de Avans Hogeschool.

Jongleerclinic van de Dutchjuggler op de Avans Hogeschool
jongleerclinic door de dutchjuggler bij de avans hogeschool

De deeltijd opleidingen gaat een transitie door en om de inhoudelijke dag op een leuke manier aan te vullen was de Dutchjuggler er om met de deelnemers te trainen.
Centrale thema’s waren, loslaten, nieuwe structuren, samenwerken en natuurlijk stap voor stap. Het is voor jongleren onmogelijk om te starten met 7 ballen, we beginnen bij het jongleren met 1 bal. Precies het zelfde als binnen de Avans Organisatie, daar kunnen ook niet alle veranderingen tegelijk plaatsvinden.

Kortom allemaal mooie metaforen voor de deelnemers en de Avans Hogeschool om te gebruiken voor de inhoudelijk kant van de dag.

De workshop verliep zeer succesvol. Er waren deelnemers die nog nooit een jongleerbal hadden aangeraakt en na 30 minuten, halverwege de workshop, al aardig konden jongleren.
Er werd ook samengewerkt. Met 3 collega’s in het jongleer-patroon en door de afspraken, en handelingen te blijven herhalen werd er met de ogen dicht gejongleerd.

Ook een jongleerclinic op uw bedrijf klik hier voor de mogelijkheden!