Jeroen gaat balkon scenes maken

In Jeroen's nieuws, Performance, Website nieuws by jugglingjay

Het fonds voor podiumkunsten heeft een nieuwe subsidie regeling opgetuigd. De regeling is bedoelt om een cultureel antwoord te geven op de corona crisis.
Jeroen heeft hiervoor een plan ingediend. Een van zijn nieuwste shows “Het Rad van Fortuin” is zeer geschikt voor een balkon scene of voor een optreden achter het glas.Het publiek, veel al de oudere mensen van onze samenleving hebben allemaal levendige herinneringen aan het rad van fortuin en Gaston met zijn knappe assistentes. Nu komt Jeroen met een eigentijdse versie van dit klassieke spel, het publiek mag een draai aan het rad doen en maakt zo kans op een van de toffe acts die ik in mijn repertoire heb.Uiteraard is de draai aan het rad Corona stijl wel op afstand dus het publiek mag bepalen of de draai hard of zacht moet zijn en ik zal de draai vervolgens uitvoeren.
De subsidie is toegekend en dat betekend dat er voor 7 speelplekken een mooie show wordt gemaakt.Weet jij een plek waar mensen wonen waarvoor de crisis extra hard is aangekomen laat het dan weten dan gaan wij ons best doen om de show te spelen.