Artiestenpresentatie’s in het Tobaccotheater Amsterdam succes

In Jeroen's nieuws, Performance, Website nieuws by jugglingjay

Het was weer gezellig, druk, hard werken en vooral heel veel gasten vermaken!

Afgelopen februari waren de jaarlijkse artiestenpresentatie’s van artiestenbureau Stef Arntz. De reacties van de gasten waren super en ook backstage met alle artiesten was een fijne sfeer kortom geslaagde dagen en nu op naar 2014 we gaan er voor.

We zijn er weer helemaal klaar voor, met een nieuwe duo act als lichtjongleurs, nieuwe keuken voor de Sjef Kok’s kookshow en vooral heel veel nieuwe moed om er weer een super seizoen van te maken.

Bel ons, mail ons of neem contact met ons op via een andere weg en wij komen graag met het hele circus naar uw straattheaterfestival, culturele evenement, zakelijke event of andere gelegenheid.

The Dutchjuggler heeft als specialiteit “jongleren met alles dat de lucht in kan” en dat werpt zijn vruchten af. Voor Heineken jongleerde hij al met bierglazen, voor Daf met motoronderdelen, voor de onzichtbare helden jongleerde hij met wc borstels, dit jaar (2014)kwam daar al een openingsact bij met alleen maar witte props en nu is hij bezig aan een act met verfproducten kortom hardt werken, creëren en vooral veel plezier maken!