Jongleur inhuren

Komische Topartiest

Een jongleur inhuren voor uw event is een goed idee.
Jongleurs zijn in te zetten als visueleact én komedieact. Meer info over een jongleur inhuren >>>

Meer informatie!

champagne jongleurchampagne jongleurchampagne jongleur
Dit was de leukste show die ik in lange tijd heb gezien!
Publieksreactie Maastricht 2022
Wat ben jij een topartiest
Klant in Zutphen
Mijn complimenten, je staat daar als "Lady Gaga"!
Collega artiest 2023
Je presentatie van de NJF Galashow was erg geslaagd !!!
Collega artiest 2021

  Deze bedrijven gingen u voor

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Showman <> Entertainer <> Topartiest

  Spektaculaire acts

  Interactieve shows

  Altijd verrassend

  Bijna 30 jaar ervaring op Bedrijfsevents, Festivals, Straattheater en Onderwijs

  VIDEO'S

  Placeholder Image
  Placeholder Image
  Placeholder Image
  Placeholder Image

  Contact

  Jeroen van der Lee
  06 51027262
  jeroen@dutchjuggler.com

  Agent/ Impressario

  Stef Arntz Artiesten en Evenementen
  020 6252198
  info@stef-arntz.nl
  straattheater jeroendirect een jongleur boeken!

  Een jongleur inhuren?

  Als je op zoek bent naar uniek en spectaculair entertainment voor je evenement, dan is het boeken van een jongleur zeker een goede optie. De Dutch Juggler is een professioneel artiest die gespecialiseerd is in het verzorgen van jongleeracts op verschillende evenementen zoals bedrijfsfeesten, festivals, bruiloften en meer.

  De Dutch Juggler is een echte kunstenaars en heeft jarenlange ervaring in het entertainen van publiek van alle leeftijden. Met zijn vaardigheden en creativiteit creëert hij een unieke en levendige sfeer op je evenement. Of je nu op zoek bent naar een korte act als onderdeel van een grotere show of een volledige avondvullende show, Dutch Juggler kan aan al je wensen voldoen.

  Waarom zou u een jongleur inhuren?

  Een jongleur kan een bijzondere toevoeging zijn aan je evenement omdat het een uniek en visueel spektakel biedt. Het is een entertainmentvorm die nog niet veel mensen hebben gezien en het kan daardoor zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor je gasten. Daarnaast is een jongleur vaak in staat om op een interactieve manier het publiek te betrekken bij de act, waardoor het entertainment nog persoonlijker wordt.

  De Dutch Juggler heeft verschillende specialiteiten en kan daardoor aan diverse wensen voldoen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld jongleren met verschillende objecten, zoals ballen, kegels, messen en fakkels. Daarnaast wordt er interactief gewerkt en komische elementen toegevoegd aan de act.

  Dutch Juggler staat voor kwaliteit

  Bij Dutch Juggler staat kwaliteit hoog in het vaandel. Hij werkt al bijna 30 jaar als professioneel artiest en  weet hoe hij het publiek kan boeien. Daarnaast beschikt hij over hoogwaardig materiaal, waardoor de acts op een veilige en verantwoorde manier uitgevoerd kunnen worden.

  Hij heeft reeds op vele evenementen opgetreden en weet daarom als geen ander hoe hij zich moeten aanpassen aan de omstandigheden en het publiek. We denken graag met je mee om zo het beste uit de act te halen en het publiek te laten genieten van een onvergetelijke ervaring.

  Boek nu een jongleur - de Dutch Juggler

  Kortom ben je op zoek naar een bijzondere en unieke entertainmentvorm voor je evenement? Boek dan een jongleur als de Dutch Juggler.
  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij helpen je graag om van jouw evenement een groot succes te maken!

  Een jongleur inhuren kan altijd beter

  Laat de jongleur jongleren met uw producten.
  Jeroen jongleerde eerder met volle bierglazen voor Heineken en met brandende kaarsen voor Bolsius.

  Waarom daagt u de dutchjuggler niet uit. Verstuur een pakket met uw producten en hij gaat er mee aan de slag voor de volgende bedrijfsborrel of het teamuitje.

  Vraag direct meer informatie over de mogelijkheden voor een act op maat >>>

  Jeroen van der Lee sinds 1995 ....

  Op 11 jarige leeftijd kreeg Jeroen 3 jongleerballetjes van zijn opa. En daar is het balletje letterlijk en figuurlijk gaan rollen.
  Na een jaar hard trainen was hij op het 3e Nederlands jongleerfestival een opvallende verschijning, jong én talentvol werd gezegd.
  Daarna volgde de successen elkaar snel op.
  Een goed gevulde hoed op de lokale braderie, een groot krantenartikel in BN de Stem en direct daarna een optreden met fakkels op nationale tv bij "het mooiste terras van Nederland" gepresenteerd door Astrid Joosten.

  Op z'n 13 volgde hij trainingen bij russische topjongleur op de circusschool in Brussel. Waarna hij o.a. werd opgeleid door grootheden uit de industrie als Jango Edwards (US), Nola Rea (GB), Claudia Cantone (IT) en Ira Seidenstein (AUS) op het Nouveau Clown Institute in Barcelona.

  Hij stond reeds op de planken voor 30.000 mensen in de Gelredome tijdens het concert dj Tiësto én werkte voor grootse bedrijven als Heineken, ASML en Douwe Egberts. Met Cirque Magnifique trad hij enkele seizoenen op in de theaters. Meestal werkt Jeroen in Nederland en België met uitstapjes naar Frankrijk, Zwitserland en Spanje.

  In de afgelopen 29 jaar heeft Jeroen zich ontwikkeld tot een eigentijdse, komische en vooral gewilde artiest zowel voor jong als oud. Het is zijn grootste uitdaging om met zijn publiek een unieke gezamenlijke ervaring te beleven die iedereen nog lang over zal bijblijven.

  Meer over Jeroen >>>
  Meer aanbod voor bedrijven >>>

  Image