Over 28 dagen speel ik voor het eerst de volledige theatershow Chez Cirqaurant in Theater de Bussel.

In Jeroen's nieuws by Dutchjuggler

Kom kijken, neem al je vrienden en familie mee naar het theater en beleef deze unieke nieuwe theatershow geregisseerd door Jango Edwards.
 
Als je naar een theatershow kijkt weet je vaak niet wat er allemaal schuil gaat achter het beeld dat je ziet.
Ieder stapje, iedere positie, ieder geluid en ieder decor is uitgedacht en afgewogen.
Nummers, of acts, worden uitgeteld, getimed, je kijkt bijvoorbeeld naar de dynamics of naar de energie van een moment. Je kan niet iedere act over de top spelen, soms moet er ook adem ruimte zijn. Sommige acts moeten juist wel over de top.
Wanneer is er ruimte om zelf invulling te geven welk stuk vullen wij voor de kijker in.
 
De keuze in props en kostuums is natuurlijk ook overweldigend. Vandaag de dag kan je van allerlei technische hoogstandjes inzetten… of niet.
Kostuums zijn veel gewisseld in deze productie en uiteindelijk dankzij StofKunst en Suzanne Henselmans is het gelukt om een zeer functioneel en passende garderobe samen te stellen.
 
Pasjes aanleren, routines, zang momenten en natuurlijk de jongleertechnieken verwerken in al deze disciplines. Het was een mega uitdaging en het resultaat kan je zien op 16 en 17 oktober 2021.
 
Het was een rollercoaster aan nieuwe manieren van kijken naar mijn werk.
Delen van dit bericht stel ik zeer op prijs.Je krijgt een super beleving én je helpt ook de cultuur, het theater, de technici, de artiest weer op weg na een moeilijke periode.