Een gevleugelde uitspraak is “je hebt zo veel tijd nodig als je hebt” en dat is ook echt zo.

In Jeroen's nieuws by Dutchjuggler

Nu we nog 13 dagen zitten voor de première hebben we waarschijnlijk nog 13 dagen nodig.
Zoals je hebt kunnen lezen is er bloed zweet en trainen in de training en voorbereiding gaan zitten. Het is nu dus echt een kwestie van de laatste punten op de i te zetten.
Zijn er nog veranderingen naar aanleiding van de try-out voorstellingen. Kan ik de timing nog beter krijgen. Moeten ik misschien net iets langer wachten om mijn blik naar het publiek te wenden, dat zijn nu de vraagstukken.
Samen met Vincent Vergouwen stoom ik de voorstelling ook technisch klaar voor het theater.
Kloppen alle que’s. We hebben bijna 100 geluids-que’s en dan nog een stapel licht que’s etc…. een volwaardige theatershow in een genre dat in Nederland nog maar weinig wordt gespeeld, maar wel weer in opkomst is.
De montage dag. 1 dag, dat is zeker niet ruim maar dat is de tijd die we hebben. Laten we dus vertrouwen op de uitspraak in de eerste zin en ervan uit gaan dat we niet meer tijd nodig hebben.
Ik hoop dat de regisseur er volgende week bij kan zijn maar we moeten ook realistisch zijn en corona serieus blijven nemen.
Zekerheden bestaan niet … en dromen zijn broodnodig!
Wie komt er kijken? Volgende week 16 en 17 oktober speel ik in Theater de Bussel de première van mijn eerste solo programma voor theaters. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar!