custom made

Custom made show

In Jeroen's nieuws by jugglingjay

custom madede Dutchjuggler wordt graag uitgedaagd tijdens zijn shows om een custom made show te produceren.

Geef hem kaarsen, bierglazen, motoronderdelen en hij maakt er een show van. Kaarsen deed hij al voor Bolsius, Bierglazen voor Heineken en met motoronderdelen jongleerde hij al voor DAF.

Ben origineel en boek nu een custom made show van de Dutchjuggler. Kijk eens op www.youtube.com/dutchjuggler-challenge voor inspiratie.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Heineken, speciaal voor dit Nederlandse wereldmerk trainde de Dutchjuggler zijn skills om 5 volle bierglazen in de lucht te houden. Samen met een crew van ± 60 personen vlogen ze daarna naar Kiev om daar de opnames voor “Men with talent” te houden. Met deze nieuwe reclame spot maakte Heineken een knipoog naar alle talentenshows.

Voor de wedstrijd Engineer of the Year van DAF maakte de Dutchjuggler een act volledig met motor onderdelen. Hij mocht een dagje in de fabriek in Eindhoven rondlopen om te zien waar hij allemaal mee kon jongleren om op de dag dat alle monteurs uit de hele wereld naar Eindhoven waren toegekomen zijn acte de presence te geven. Wat een unieke opdracht.

Ook bolsius had te horen gekregen dat er met Kaarsen gejongleerd kon worden dus zo gezegd zo gedaan. de Dutchjuggler ging aan de slag en na een weekje trainen stond daar een mooie act met kaarsen. Tijdens het personeelsfeest van Bolsius werd er dus op een podium live voor iedereen gejongleerd met kaarsen.
Bolsius had ook het filmpje dat hiervan gemaakt is al doorgestuurd naar alle personeelsleden die zodoende bij binnenkomst al bekend waren met de Dutchjuggler.

[/read]